Crea sito

Amore Mio

Posted By photoluxury on Apr 7, 2015 |


amore-mio-_thumbDashura Ime,

╔════════════════════════════════════════════╗
║Kjo poezi shkruhet nga zemra ime. ║
║Vetem per te thon se; ║
║Kjo dashuri qe ka fillu mes nesh; ║
║Do vazhdoj perjet; ║
║Dhe vetem nje gje do ta na ndaj; ║
║Ti amo amore mio; ║
║Problemi vetem osht se tanì; ║
║Per 3 muaj do jemi larg njerit tjetrit; ║
║Dhe dhesha met thon vetem nje gje te vogle; ║
║Te dua Zemra ime, ║
║Ti ke zemren time un kam zemren tende ║
╚════════════════════════════════════════════╝